У мережі з'явилося відео, на якому вчений розгледів 38 НЛО біля Місяця.

нло

На думку астронома, це саме прибульці.
На записі чітко видно десятки точок, які рухаються по прямій лінії в один бік. Астроном заявив, що якщо взяти до уваги швидкість Землі і Місяця, то можна вважати, що дані об'єкти рухаються набагато швидше реактивних літаків. Також була ще одна версія, що на записі зображена зграя птахів, але після ретельного вивчення це не підтвердилося.

Ще однією версією, відкинутої як хибну було те, що це кажани або скупчення супутників. Однак фахівці-уфологи найбільше схиляються, що це були саме прибульці.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще


Нагадаємо, міжнародна група астрономів спостерігала за процесом злиття двох нейтронних зірок, коли помітила дещо аномальне.

Через те, що загадкові об'єкти рухаються просто нереально швидко, визначити їх походження не представляється можливим.


Як повідомляє EurekAlert, зіткнення і злиття двох зірок вчені зафіксували у 2017 році, а подію назвали GW170817. За деякий час спостерігачі помітили загадкове дещо, а ще трохи згодом зрозуміли, що це саме загадкове дещо рухається у декілька разів швидше за світло.


Як повідомляв раніше Знай.ua, нещодавно вчені шокували знахідкою, адже був виявлений рухомий загадковий об'єкт з надсвітовою швидкістю.
Унікальне явище, що складається з потоку надшвидкого і вузького струменя плазми, було названо "джет".
Так званий "промінь смерті" був виявлений ще в 2017 році під час події, що отримала назву GW170817, тобто зіткнення двох нейтронних зірок.

джет

Цікаво, що сторонньому спостерігачеві може здатися, що частинки рухаються зі швидкістю, що в чотири рази перевищує швидкість світла. Вперше про це явище повідомили в науковому виданні EurekAlert!


Також Знай.ua писав про те, що поблизу Сонця помітили гігантський НЛО, розміри якого перевищують діаметр Землі.