Зовсім скоро може статися катастрофа, і це, на думку дослідників, буде останнім днем для Землі та її жителів.

У Мережі зазначається шквал передбачень із-за "наближення планети X з надзвичайно витягнутою орбітою".

При цьому уфологи навіть вирахували точну дату кінця світу. Апокаліпсис, за їх прогнозом, повинен настати 16 грудня.

Також підкреслюється, що причиною неминучого кінця світу називається загадкова Нібіру.

кінець світу

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Цього разу прогнозується, що вона не просто розірветься на частини, а здетонує, що призведе до поширення потужної теплової хвилі і випалювання всього в окрузі.

планета Х

Дивіться: Загадкова планета Нібіру. Що це? Чергова вигадка чи реальна загроза?

Землю тихо нищать природні катаклізми

Американський сейсмолог зумів зафіксувати незвичайні поштовхи 11 листопада 2018 року. Дослідник повідомив у своєму Twitter, що поштовхи під землею трапилися в Замбії, а потім поширилися на інші регіони.

Нагадаємо, вчені зафіксували аномальний гул на дні Індійського океану. Що це і коли виникло поки ніхто сказати не може. Вчені припускають, що це можу бути пов'язано з підземними поштовхами в районі острова Майотта. Явище вже назвали криком Землі.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Аляску струсонув потужний землетрус. Будинки трусились, як паперові, а дороги тріснули, ніби шоколадка. У мережі показли моторошні кадри наслідків стихії, яка сягнула 7 балів за шкалою Ріхтера.

Раніше портал Знай.ua писав, що Україні загрожує серйозний землетрус в найближчі 10-20 років. Сейсмологи дають невтішні прогнози жителям Закарпаття та рекомендують людям знайти більше безпечне місце для життя.

Дивіться: Як Аляска пережила страшну катастрофу