Прибутки російського співака Філіпа Кіркорова ростуть на очах: за останній рік він заробив стільки, що може сміливо записуватися в рейтинги найбагатших зірок РФ.


Королівське життя Кіркорова


За даними Forbes, сума гонорарів 51-річного поп-короля з початку 2018 року склала 596 мільйонів рублів. При чому, більшу частину прибутку Філіпу приносять не концерти а корпоративні виступи.


Також чималі гроші, крім концертів і корпоративів, Кіркорову приносять й інші напрямки діяльності, зокрема, артист знімається в кіно, має власний бізнес і бере участь в телевізійних проектах. За епізодичні ролі в російських фільмах і серіалах Філіп отримував близько мільйона рублів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще


Більш того, артист зайнявся власним бізнесом: купив караоке-клуб преміум-класу в Москві під назвою "Філармонія" і компанію з організації дитячих свят. Ці проекти приносять йому в середньому шість мільйонів рублів на рік.
Кіркоров також активно займається гастрольною діяльністю.

Один концерт співака коштує приблизно півтора мільйона рублів. В місяць у поп-короля виходить 10-20 виступів.
Але заважає "всидіти на троні" найбагатших одне: музикант відомий своїм марнотратсвом, частенько купує брендовий одяг та їздить відпочинок на преміум-курортах.


Дивіться: Філіп Кіркоров – "Цвет настроения синий"


Нагадаємо, у ФБР викрили зв'язки покійного Кобзона із російською мафією.
Як повідомляв Знай.ua, Україну відвідав один із найвідоміших акторів кіно: зірка "бондіани" Шон Коннері.
Також Знай.ua писав, Фреймут поставили сумний діагноз.