Нещодавно популярна українська співачка і телеведуча Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Виконавиця виклала в свій Instagram фото зі знімального майданчика нового сезону програми "Х-фактор".

Артистка є одним з тренерів одним з тренерів програми "Х-фактор", і зробила селфі на зйомках.

Вона додала: "На старт нового, дуже потужного сезону".
У коментарях під фото фанати дівчата розсипалися в компліментах її нового образу, зазначивши яскравий макіяж артистки. Окремо підписники похвалили виняткову зовнішність Насті.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Як можна пропустити, коли там таку красуню показувати будуть?", "Сексуальність зашкалює!", "Красива".
При цьому деякі передплатники звинуватили Настю Каменських в "неприродності", і навіть запідозрили у неї задатки зоряної хвороби.

Інші ж висловили своє невдоволення: "Настя, будьте природні ... Ви така награна, це так напружує. Може зоряна хвороба?".

Також фанати додали, що програма "Х-фактор" давно перестала бути цікавою. Також інтернет-користувачів обурила поведінка деяких членів журі.
"Х - фактор" уже давно не айс.

Особливо після перемоги в попередньому сезоні, безголосого хлопця","Вже давно Х-фактор перестав бути цікавим, особливо стало гидко дивитися, коли суддя цього шоу розбив гітару у конкурсанта. Це обурливо", - додали під фотографією співачки коментарі її фанати.

Варто згадати про те, що, недавно Настя Каменських шокувала шанувальників безглуздим вбранням. У свій Instagram виконавиця виклала нове фото, де вона зображена в обтягуючому чорній сукні, перепоясана білої кофтою. Співачка доповнила образ кислотно-салатовим носками і помаранчевими тапочками.

Підписники артистки обережно похвалили її за бажання експериментувати, не боячись засуджень і злих відгуків.

Однак багатьом фоловерів образ Насті не припав до душі: інтернет-користувачі написали в коментарях, що наряд зірки - «безглуздий і зовсім без смаку.

До слова, київська тусовщиця Яна Бєляєва, яку вважають головною розлучницею в українському шоу-бізнесі, так як дівчина була помічена в одному з київських караоке-клубів в компанії чоловіка відомої української співачки Ані Лорак, дала коментар з приводу чуток про їхній роман.

Дівчина розповіла про стосунки з Муратом Налчаджіоглу у програмі "Світське життя", пише ТСН.

Яна Бєляєва заявила, що на відео, де Мурат співає, перешіптується і цілується з дівчиною, не вона, а хтось схожий на неї за типажем.

Крім того, акторка зізналася, що знайома з Муратом особисто, бувала з ним в одній компанії друзів, проте ні про який роман і мови бути не може. Сам чоловік не заперечував їхній роман, на думку Яни, тому що не коментував відносини, яких немає.

Нагадаємо, голлівудський актор Джонні Депп не на жарт перелякав фанатів своїм виснаженим, болючим виглядом.

Як повідомляв Znaj.ua, у суботу, 1 вересня, в Україні відзначали День знань. В цей день всі згадують шкільні та безтурботні часи, коли вони були дівчатами з величезними бантами і хлопцями в суворих піджачках. Зірки українського шоубізу — не виняток.

Також Znaj.ua писав про те, що популярна українська виконавиця і телеведуча Настя Каменських захопила мережу новими яскравими фото. Відповідні знімки вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.