Скандальна українська виконавиця Ані Лорак і дружина прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва відривалися разом з Сергієм Лазарєвим під виступ Вєрки Сердючки (Андрія Данилка) на популярному фестивалі в Сочі. Відповідне відео опублікував у своєму Instagram популярний російський співак Сергій Лазарєв.

Закритою для сторонніх очей "білою вечіркою" завершився перший день конкурсу молодих виконавців "Нова хвиля" в Сочі. Тут воркують за столом Філіп Кіркоров з Сергієм Лазарєвим, тут їсть морських гребінців Діма Білан, а там веселиться Андрій Малахов. Можна було зняти маски і розслабитися, розважала VIP-гостей сама Вєрка Сердючка.

Як відомо, у вівторок відбулося відкриття фестивалю "Нова хвиля" в Росії. Український виконавець Андрій Данилко, виступаючий в образі колоритної Вєрки Сердючки, відправився на закриту вечірку з нагоди старту музичного конкурсу в якості спеціального гостя.

Зовсім недавно вся країна говорила про те, що Данилко припиняє існування проекту "Вєрка Сердючка", але при цьому таємно виступив на заході в РФ, адже відвідування музичного конкурсу раніше ніде не афішувалося.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Лазарєв і Ані Лорак запально танцювали під знаменитий хіт Сердючки "Я не поняла", біля сцени також текст пісні підспівувала дружина Дмитра Медведєва Світлана. Жінка прем'єр-міністра Росії через велику кількість столів, до сцени пройшла ьільки на другій пісні. Вона виявилася знавцем і прихильницею таланту Вєрки, підспівувала всім її хітам – від "Горілки" до "Хорошо".

Артисти всіх мастей тулилися до дружини прем'єра щільніше, сподіваючись майнути в ЗМІ в компанії зі Світланою Володимирівною, отримавши тим самим індульгенцію. Дружина мільярдера співачка Жасмін навіть змогла перекинутися з нею парою фраз.

Та й Андрій Данилко "не підвів" – дав повноцінний годинний сольний концерт, хоча запросити його і команду складно і дорого. В коментарях фанати відзначили, що у Данилка після такого "концерту" можуть початися серйозні проблеми. Крім цього, багатьох здивували рухи Ані Лорак під час танцю, з-за яких користувачі назвали її "дерев'яною".

Нагадаємо, Пугачовій напророкували самотню смерть.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Боярська стала ширшою, фанати ворожать в чому причина.

Також "Знай.uа" писав, що комунальники роздягли Волочкову до трусів.