Як і багато інших школярок, в понеділок дочка 39-річної співачки Ані Лорак Софія вперше пішла в школу.

Відомо, що Ані вибрала для дівчинки престижну гімназію, яка знаходиться в Істрінському районі Підмосков'я. Про стало відомо з повідомлення росЗМІ.

У джерелі повідомляється про те, що школа співачці буде обходитися в кругленьку суму. Згідно з прейскурантом, опублікованому на сайті "Павлівської гімназії", навчання в першому класі обходиться в 2,1 мільйона рублів (близько 900 тис. гривень). Якщо дівчинка захоче, наприклад, вже зараз почати вивчення іноземної мови, то батькам доведеться платити до двох тисяч рублів (830 грн) за одне заняття.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила
Показати ще

У свою чергу, спортивні секції також вимагають грошових вкладень- до 1800 рублів (750 грн) за академічну годину. А творчі гуртки, студії та заняття музикою - тільки за додаткову плату.

Крім того, варто згадати про те, що на перший дзвінок Софії Ані Лорак прийшла разом зі своїм чоловіком Муратом Налчаджіоглу.

Мурат опублікував відео з першого дзвінка їх дочки Соні і попросив у Бога прощення за те, що проводив мало часу з донькою. Про це повідомляє УНІАН.

До слова, скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася ідеальним ранком. Виявляється, день артистки розпочався з новенького Mercedes S-Class 2018 року і маленького букетика квітів.

"Ранок буває добрим 😌🤞", - поділилася радістю Лобода. Фолловери не залишилися байдужими: "Ну дуууже бомбезний🌟☄️🖤 Яка власниця, такий і автомобіль😎🤘🏼Вітаю з чудовою покупкою😻💐", "ура!!! Вітаю з обновочкою!!!👍🏼", "З такою тачкою ранок повинен бути прекрасним!!! 😄🍀🍀🍀", "Якщо подарунок то це круто", "шикарні жінки повинні їздити на шикарних авто. 😝😝А букет мабуть від автосалону стандартний покупцеві. Тому і скромний)💐", "рамштайн скинувся".

Нагадаємо, відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість вирішила в черговий раз прорекламувати власний бренд купальників, вибравши для цього свій улюблений з леопардовим принтом. Так, дівчина виклала відео ідеальної фігури, забавно потрусившись у кадрі.

Як повідомляв Znaj.ua, скандальна українська виконавиця Ані Лорак і дружина прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва відривалися разом з Сергієм Лазарєвим під виступ Вєрки Сердючки (Андрія Данилка) на популярному фестивалі в Сочі.

Також Znaj.ua писав про те, що суд відмовився висувати обвинувачення у справах, які датуються початком 90-х через їх строк давності американським акторам Кевіну Спейсі і Стівену Сігалу. Про це повідомляє портал TMZ.