Днями всесвітньо відома зірка Кім Кардашян вдруге відвідала Білий дім.

кардашьян

Вона разом з донькою і помічником президента США Дональда Трампа – Іванкою Трамп та її чоловіком Джаредом Кушнером обговорила тюремну реформу.


Фото із зустрічі Іванка поділилася на своїй сторінці в Instagram.
З такої нагоди Кім одягла смокінг, чорні штани, білу блузку і чорні гостроносі чоботи.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Волосся зірка реаліті зав'язала високо у хвіст і зробила макіяж з акцентом на очах.


Іванка Трамп обрала салатовий костюм з укороченими штанями, який поєднала з білими туфлями-човниками. Волосся вона зібрала ззаду, а вуха прикрасила лаконічними сережками.

Нагадаємо, популярна зірка Кім Кардашьян шокувала фанатів своєї фотографією, на якій дівчині всього лише 20 років.


Це фото в її "Інстаграмі" вже набрало більше двох мільйонів лайків за добу.
Здавалося б, 116 мільйонів підписників "Інстаграм" Кім Кардашян побачили її у всіх ракурсах, позах і навіть мемах. Однак ні, одній із найбільш відвертих зірок шоу-бізнесу XXI століття, як і раніше є чим здивувати вибагливу публіку!

Вона виклала фото, на якому постає зовсім юною. Так виглядала Кім (а також Роберт Кардашьян, друг і адвокат О. Джей Сімпсона і за сумісництвом її тато) 20 років тому, в 1998-му!


Як повідомляв раніше Знай.ua, відома у всьому світі світська левиця і модель Кім Кардашьян-Уест пошкодила зап'ястя, і лікарі попросили її на час лікування відмовитися від селфі.

І це була б непроста задача для Кардашьян, яку називають королевою селфі, і яка навіть випустила книгу, названу в честь цього методу зйомки. Однак вона все ж знайшла вихід із ситуації – навіть не довелося звикати тримати телефон в іншій руці, пише Metro.

кардашьян


Також Знай.ua писав про те, що популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину шанувальників на своїй сторінці в Instagram.