Популярна зірка Кім Кардашьян шокувала фанатів своєї фотографією, на якій дівчині всього лише 20 років.

Це фото в її "Інстаграмі" вже набрало більше двох мільйонів лайків за добу.

Здавалося б, 116 мільйонів передплатників "Інстаграм" Кім Кардашян побачили її у всіх ракурсах, позах і навіть мемах. Однак ні, одній із найбільш відвертих зірок шоу-бізнесу XXI століття, як і раніше є чим здивувати вибагливу публіку!

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Вона виклала фото, на якому постає зовсім юною. Так виглядала Кім (а також Роберт Кардашьян, друг і адвокат О. Джей Сімпсона і за сумісництвом її тато) 20 років тому, в 1998-му!

Віддані фанати відразу ж оцінили відвертість зірки: за добу пост Кім зібрав більше двох мільйонів лайків. І це при тому, що предмет меблів, на якому сидить юна міс Кардашян, одягнений відвертіше за неї.

А ми завжди твердили злостивцям, що фанати люблять її за гарні очі і світлу душу!

До слова, тільки недавно брати Джонас Нік і Джо були завидними холостяками, а тепер обидва зовсім скоро одружуються.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Джо в минулому році зробив пропозицію Софі Тернер, зірці серіалу "Гра престолів", а Нік цього літа заручився з актрисою Пріянка Чопра.

Нещодавно папараці помітили зірок на подвійному побаченні - вони вчотирьох відвідали Чемпіонат США з тенісу.

Нагадаємо, популярна українська співачка Ані Лорак, яка переживає непростий період через зради чоловіка, знайшла розраду в обіймах свого друга і колеги - російського виконавця Сергія Лазарєва на пісенному фестивалі "Нова хвиля" в російському Сочі.

Як повідомляв Znaj.ua, російська співачка Юлія Самойлова, яка неприємно вразила глядачів "Євробачення 2018" провальним виступом, вирішила виїхати за межі Росії, судячи з усього – назавжди.

Також Znaj.ua писав про те, що легендарна співачка, примадонна російської естради Алла Пугачова і популярна латвійська співачка Лайма Вайкуле у компанії Ігоря Ніколаєва весь вечір "тусувалися" на пляжній вечірці.