Сергій Шнуров і гурт "Ленінград" випустили нове відео на пісню, яку музиканти записали для фільму "Гоголь. Страшна помста ".

шнуров


Кліп вийшов у дусі "ленінградівців": там і оголені дівчата танцюють, і пропонують "підняти щось замість століття".
Цей кліп розповідає про те, як театрал з Москви вирішив поставити повість "Вій" Миколи Гоголя в сучасній інтерпретації, - і що з цього вийшло.


Нагадаємо, нещодавно стало відомо про те, що лідери гуртів "Ленінград" Сергій Шнуров і "Акваріум" Борис Гребенщиков записали спільну пісню під назвою "Не дай вам бог".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

шнуров бг


Створили вони це не заради забави і не щоб потрафити докучливий натовп, а для справи! Композиція увійшла до саундтреку третьої частини пригод писаря-провидця і його друга-детектива Олега Меньшикова "Гоголь. Страшна помста", яка нещодавно прикрасила собою кінопрокат.


Як повідомляв раніше Знай.ua, останнім часом всі обговорюють скандального лідера групи "Ленінград" Сергія Шнурова.

Так, у соціальній мережі Instagram ненадовго засвітилися пікантні фотографії, на моделлю з Санкт-Петербургу Ксенією Костровською, яка цілується з розлученим Шнуром. Однак потім дівчина видалила знімки.

"Напевно, майже у кожного, є або був особливий чоловік, який щось змінив у вашому житті або в свідомості. Який зміг заспокоїти емоції і направити їх на творення. Який відкусив шматок твоєї душі, І одночасно наповнив її. І ти можеш бути хворим, виснаженим і абсолютно безсилим, але при цьому щасливим. Щасливим, тому що після такої зустрічі, твій світ вже не буде колишнім", - підписала фото Костровська.


Також Знай.ua писав про те, що популярна російська актриса Оксана Акіньшина нещодавно подала на розлучення з продюсером Арчіла Геловані, з яким прожила у шлюбі шість років.

Причиною такого рішення могло стати те, що лідер групи "Ленінград" Сергій Шнуров, з яким колись Акіньшина мала стосунки, також розлучився з дружиною.