Днями 49-річний шоумен, актор і телеведучий Антін Мухарський, навідався до Києва для того, щоб провести презентацію своєї книги. Заодно ведучий вирішив і побачитися з дітьми.

Варто згадати про те, що у Антіна і Сніжани Єгорової троє спільних дітей: два сини - Андрій (2006 року народження) і Іван (2012) і дочка Аріна (2010).

Антін Мухарський

Однак планам актора не судилося збутися, адже його колишня дружина Сніжана Єгорова заборонила зустрічі батька з дітьми.

Про це написав сам Мухарський у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

пост

Як розповів ведучий:

Сьогодні поїхав до дітей з подарунками, але вони не відкрили двері. Сказали:" Мама забороняє нам з тобою бачитися!

При цьому Мухарський вирішив звернутися до українського законодавства, а саме до Павла Петренка - міністра юстиції і Ірини Луценко - дружини генпрокурора.
"Хто відповість за свавілля матерів, що забороняють батькам бачитися з власними дітьми? Уже четвертий рік у відповідь - тиша! "- обурився він.

Через безвихідь актор залишив дітям послання на стіні поруч з будинком, де вони живуть: "Діти, тато вас любить і чекає зустрічі. Зателефонуйте мені. Андрій, Орися, Іван".

малюнок ведучого

Варто також згадати про те, що Антін Мухарський в лютому покинув Україну і нібито попросив політичного притулку (але доказів цьому немає, а навіть якби він це і зробив, то після повернення в Україну він втратив право на притулок в тій країні, де він його просив).

Тоді Мухарський пояснив своє рішення тим, що на такий крок він зважився через напружені відносини з його екс-дружиною Сніжаною Єгоровою.

Антін Мухарський та Єгорова

Незабаром він розповів, що за рішенням суду, який тривав чотири роки, повинен платити Єгоровій аліменти в сумі 24 300 гривень.

До слова, відомо, що шоумен Антін Мухарський, котрий на початку року подався в еміграцію, визначився із країною подальшого проживання. Чоловік, у якого не вийшло добитися в суді зменшення суми аліментів на його з телеведучою Сніжаною Єгоровою чотирьох дітей, вирішив осісти в Туреччині.

Звісно, разом із Антіном витиме гніздечко в Анталії його нова дружина та муза, Єлизавета Бєльська.

Антін Мухарський

Своїми змінами шоумен поспішив поділитись в соцмережах, додавши: "Вибір зроблено! Оселяємося в Анталії".

Зі слів Антіна, за останні півроку він встиг пожити у Греції, Іспанії, США та Канаді. Шоумен подякував тим, хто весь цей час допомагав йому і "підтримував у ці нелегкі місяці на чужині".

пост

"...Ми вирішили оселитися в Турецькій Анталії з трьох причин: близькість до дому - летіти 2 години 15 хвилин, фантастичні море, клімат, їжа та ціни, можливість організовувати тут тури, концерти та творчі зустрічі "For Ukrainians only" для тих, хто прагне ідентифікувати себе українцями навіть за кордоном", - пояснив Мухарський.

Антін Мухарський з коханою

Нагадаємо, українська співачка Софія Ротару нещодавно потрапила в лікарню з підозрою на інсульт.

Як повідомляв Znaj.ua, у понеділок, 11 вересня, у віці 90 років пішла з життя культова британська актриса Фенелла Філдінг. Відзначається, що зірка зіграла в десятках фільмів і вистав. Також відомо, що вона продовжувала працювати навіть у похилому віці. В цьому році Філдінг була удостоєна високої державної нагороди.

Також Znaj.ua писав про те, що днями відома ведуча і співачка Регіна Тодоренко продемонструвала кумедний образ на церемонії вручення премії "Людина року" за версією журналу GQ.