У реаліті-шоу "Заміж за Бузову" ведуча "Дому-2" та співачка Ольга показала свій справжній характер. Навіть віддані фанати не схвалюють її зарозумілої поведінки.

Ольга Бузова в кожній із серій показує свою неповагу до учасників проекту, які прагнуть проявити себе з кращого боку і догодити гордовитій співачці. Вона навмисно соромить їх за кожен проступок, принижує перед глядачами поки чоловіки намагаються довести їй щирість своїх почуттів.

Фанати відзначили, що Бузова поводиться жорстоко по відношенню до учасників шоу і обрушилися на неї критикою за таку поведінку. Вони звинувачують ведучу "Дому-2" в тому, що вона не дає учасникам розкритися і вимагає від них тих форм поведінки, які сама собі придумала.

Так, у третьому випуску шоу "Заміж за Бузову" Ольга продовжила показувати хлопцям, що головна тут вона. Прихильники переконані, що саме самозакоханість і зарозумілість не дають співачці знайти собі гідного чоловіка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Фанати закликають Ольгу стати простіше, адже нормальний чоловік, якого так жадає побачити поруч з собою Бузова, не зможе витримати її гнилий характер і втече при першій можливості.

У мережі вже пророкують Бузової інфантильного бесхребетного мужика, у якого буде відсутнє почуття власної гідності. Тільки таким хлопцем Ольга зможе командувати. Той, у свою чергу, буде мовчки, без заперечень виконувати її забаганки і побажання.

"Вона принижує кожного чоловіка на проекті! Так не можна. З нею буде тільки ганчірка з такою поведінкою", - обурюються фанати.

Нагадаємо, стародавня Бузова розповіла про страшну помилку юності. Оля розповіла, як разом з усіма вважала цінні мегабайти.

Як повідомляв "Знай. ua", Бузова зганьбилася дешевим одягом з інтернету. Куртка Бузової коштує 7500 рублів, тоді як на сайті її "клон" обійдеться всього 1698 рублів.

"Знай. ua" писав, що шалена Бузова проголосила себе "царицею". Російська поп-співачка і телеведуча почала продаж курток власного бренду з оригінальним написом.