Російська ведуча і поп-співачка Ольга Бузова знялася для обкладинки Elle Girl в незвичному для себе образі. Шанувальники у відповідь звинуватили її в сатанізмі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що відповідну фотографію скандальна співачка Ольга Бузова виклала на своїй сторінці в Instagram.

Більше того вона відзначили, що зйомки були дуже особливими, а результати "королівськими".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Крім того варто відзначити, що під час зйомок було створено відразу кілька образів. Відзначається, що на обкладинці співачка одягнена, склавши вже у свій фірмовій сукні.

У вусі у неї сережка у формі хреста, а підписаний знімок фразою "Ми віримо в дівчаток", яка відсилає до традиційного девізу США "Ми віримо в Бога".

Також варто додати, що прихильники відразу ж почали коментувати такі фото. Так, дехто з користувачів оцінив зовнішність співачки.

Деякі порівняли її з Леді Гагою і висловили своє захоплення. Однак більша частина коментарів так чи інакше стосувалося жесту, який показує Ольга, а також її прихильності до сатанізму.

Більше того дуже багато фанатів заявили, що Бузова продала душу дияволу, адже пальці вона склала у традиційний сатанинський знак.

Разом з тим варто відзначити, що користувачів мережі спантеличило нове фото російської співачки і ведучої "Дому-2" Ольги Бузової. На знімку, який було зроблено таємно, видно явно круглий живіт дівчини.

Ольга Бузова щодня в Instagram публікує свої фотографії. На них можна побачити спортивну, худу фігуру знаменитості. Дівчину часто критикують за нульовий розмір грудей, але от до сталевого пресу дівчата, на якому часом видно кубики, навіть у хейтеров питань не виникало.

Однак днями в одному з фан-пабликов про "Дом-2" в Instagram kuzkin_durdom2 з'явився знімок Бузової, який поставив багато запитань. На ньому співачка розмовляє з одним із учасників реаліті-шоу "Дом-2" Романом Гриценко.

Видно, що ця розмова досить неформальна і Ольга точно не очікувала, що її можуть сфотографувати в цей момент. Дівчина одягнена в облягаючу сукню і під нею видно, що живіт Ольги не такий плоский, як в її мікроблозі.

Скандал Бузової і Бородіної на червоній доріжці Нового сезону Comedy Club

Нагадаємо, Бузовій напророкували сумну долю.

Як повідомляв "Знай.ua", розлючені фанати повстали проти скандальної співачки.

Також "Знай.ua" писав, що древня Бузова розповіла про страшну помилку юності.