За повідомленням зарубіжних ЗМІ, у Нью-Йорку розпочалися зйомки продовження культового фільму "Джокер".

Кадри із знімального майданчика

У мережі оприлюднили перші фото зі знімального майданчика, включаючи знімки актора Хоакіна Фенікса в ролі суперлиходія Джокера, повідомляють ЗМІ.
Творцями фільму було анонсовано, що новий "Джокер" про лиходія із Всесвітом DC Comics вийде на екрани 4 жовтня 2019 року.


Майбутня картина присвячена антигерою Джокеру. Згідно із задумом творців, Джокер став лиходієм через те, що його свого часу не сприйняло суспільство.
Джокер - головний суперник Бетмена в коміксах DC Comics.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

До слова, у різних кіноадаптаціях цю роль виконували Сесар Ромеро, Джек Ніколсон, Джаред Лето і Хіт Леджер, який загинув до виходу картини на екрани.
Режисером стане Тодд Філліпс.
Бюджет "Джокера" складе 55 млн доларів.


Нагадаємо, у соцмережах були опубліковані фотографії зі знімального майданчика кінокартини "Джокер".

Головна роль у стрічці дісталася Хоакіну Феніксу. На викладених знімках можна помітити головного героя, який вже близький до того, щоб стати божевільним злочинцем, і клоуна.


Крім цього, режисер фільму Тодд Філіпс виклав у свій профіль в Instagram фото Хоакіна Фенікса. Фотографія була підписана лише одним словом – Артур.

Слід нагадати, що крім Фенікса в кінокартині "Джокер", до того ж, зіграють Марк Мерон, Роберт де Ніро і Зазі Бітц. Алек Болдуін не погодився стати батьком Бетмена. Відзначається, що фільм вийде в прокат 4 жовтня 2019 року.


Як писав раніше Знай.uа, фанати культової гри з очікуванням спостерігають за тим, як йде робота над зйомками серіалу "Відьмак". Днями в мережі з'явилася нова інформація, яка сколихнула фанатів.

Зйомки серіалу Відьмак

Стало відомо, що компанія Netflix все ще активно працює над серіалом "Відьмак". А зараз працівники компанії зосередили сили на пошуку актриси на роль Цирі для майбутньої екранізації.


Також Знай.uа писав про те, що легендарний король жахів, письменник Стівен Кінг назвав кращий на його думку фільм в історії кінематографа.