Колишній головний редактор телекомпанії ТВ-2 Віктор Мучник повідомив про те, що Андрій Мурашов помер. До цього телеведучий провів у комі тиждень.

Повідомляється, що лікарям довгий час не вдавалося поставити діагноз артисту.

"Якщо у телекомпанії і бувають люди, з якими вона асоціюється від початку і до кінця, то з цією людиною і для глядачів, і для всього Томська однозначно був Андрій Мурашов. Він, напевно, був найпопулярнішим телеведучим міста, але ніколи не втрачав почуття самоіронії, залишався інтелігентним і назавжди відданим своїй справі. Нам всім без нього буде дуже порожньо", - заявив одному з російських ЗМІ Віктор Мучник.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Мурашов був ведучим однієї з найпопулярніших в Росії телеперач "Час пік". Вона виходила в ефір з 1993 року.

На телеканалі Мурашов пропрацював 20 років. Журналіст дуже любив місто Томськ, в якому проживав, і часто готував документальні фільми, присвячені історії міста. Мурашов виходив в ефір до тих пір, поки влада РФ не закрили телеканал в 2015 році. Останню програму на телебаченні він провів разом з журналістом Мелані Бачиною, після чого більше ніколи не з'являвся як телеведучий.

Після повідомлення про смерть журналіста користувачі соцмереж почали з теплотою згадувати його передачі, а в особливості фразу "бережіть себе", з якої він довгі роки закінчував кожну свою передачу.

Колишня ведуча "Час пік", згадуючи Мурашова, шкодує, що у багатьох його колег залишилася якась недомовленість з ним, від чого втрата стає ще болючішою.

Нагадаємо, у ніч на неділю, 16 вересня, в Москві померла режисер документального кіно і телебачення, поет Ірина Бессарабова.

Як повідомляв "Знай.ua", улюблениця Табакова розповіла, як він вмирав. Вдова актора розповіла, що перебувала в реанімації 103 дні.

Також "Знай.ua" писав, що 18 років після вбивства Гонгадзе: зникнення журналіста спричинило за собою десятки смертей. Найгучніша справа за роки Незалежності.