Євген Петросян виклав у своєму профілі в Instagram нове фото, на якому зображений на дачі.

Шанувальники тут же почали обговорювати, що артист змінився: з'явилася легка неголеність і щаслива усмішка. До того ж, вони помітили, що стиль в одязі Петросяна став більш молодіжним.

На думку користувачів, такі позитивні зміни пов'язані з появою в житті Євгена Вагановича молодої супутниці. По краєчку від сукні на фото фанати вирішили, що гуморист поїхав відпочивати на дачу саме з нею. Сам же артист зауважив, що фото не зовсім свіже, а зроблено за два дні до публікації.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Підписники також дорікнули Євгену за те, що він зовсім не думає про розлучення з Оленою Степаненко. Весь час і увагу Євгена Вагановича тепер зосереджені на коханкці.

Раніше повідомлялося, що скандал навколо розлучення російського гумориста Євгена Петросяна з дружиною і партнеркою по сцені Оленою Степаненко, схоже, йде йому тільки на користь. Принаймні так вважають шанувальники актора.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Напередодні свого дня народження Петросян вперше за багато років зважився змінити образ, на цей раз він постав перед фанати в несподіваному "грубому" вигляді.

Щоб бути в тренді 73-літній народний артист РФ відростив бороду.

Іменинник показав підписникам у соцмережах портрет в новому іміджі і зібрав сотні компліментів від фанатів, які скориставшись нагодою, привітали Євгена Вагановича зі святом.

В коментарях під постом шанувальники висловили своє захоплення і побажали залишатися таким же позитивним і молодим душею.

"Як вам іде такий імідж", "Спробуєте відростити бороду? Вам піде", "Ребрендинг після розлучення. Зачьот", "Клас! Так тримати! Не сумуємо! З днем народження", — пишуть користувачі.

Нагадаємо, чотири жінки, які назавжди змінили життя Євгена Петросяна.

Як повідомляв Знай.ua, Петросян вирішив залишити Степаненко без грошей після розлучення.

Також Знай.ua писав, у Петросяна з'явилася ще одна коханка.