Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram знімок з недавньої фотосесії. Так, знаменитість позувала в обтягуючій оксамитовій сукні з глибоким декольте. Шанувальники ж відзначили, що артистка сильно схудла, а її погляд наповнений смутком.

За 16 годин кадр набрав 110 тис. лайків, а фолловери взялися коментувати побачене: "Лорак - зловживає фотошопом!", "Сумні оченята останнім часом на всіх фото...", "Хотілося б захоплюватися ,начебто своя ,але нічим", "досить харю колоти)", "Жива мумія!", "Сумні очі...", "подивися в очі жінці і зрозумієш наскільки вона щаслива ...", "Жаба страшна !", "Такі сукні у неї тісні, що схоже вона в них - не зітхнути, не пернути - не зможе!", "сильно схудла".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.