Фанати Тіматі бурхливо обговорюють весілля російського виконавця, які відбулося 25 серпня і встигло обрости скандальними чутками та домислами.

Тіматі з дружиною

Поки фанати пари чекають фото з торжества, хейтер в соцмережах поглумилися із чуток про вагітність Анастасії Решетової та її батька-генерала, який "притиснув" Тіматі до стіни.

У мережі вважають, що з весілля "по зальоту" не варто очікувати нічого хорошого, а Решетова буде недолугою матір'ю.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Опіка над дитиною нібито ляже на плечі матері Тіматі Сімони Юнусової, яка вже виховує старшу дочку репера Алісу.

Користувачі пишуть, що ідеальною кандидатурою на роль дружини для репера була і залишається його колишня дружина Олена Шишкова.

"У Решетова тільки ноги від вух, а у Шишковою ще в голові щось є", - написали користувачі.

Не забули згадати також про чутки про роман Єгора Крида і Тіматі.

"Єгорка краще, одружуйся на ньому", - пропонують Тіматі шанувальники.

Незважаючи на те, що Тіматі і Єгор Крід неодноразово висміювали їх "райдужний" роман у кліпах, фанати продовжують обговорювати теорії про те, що репери зустрічаються.

Єгор Крід, у свою чергу, нібито намагається "відмитися" від репутації гея показовими відносин з дівчатами.

Нагадаємо, у мережі з'явився кліп Тіматі на трек "35", випущений на честь дня народження репера.

У день свого 35-річчя він презентував відео, в якому знявся разом з чотирирічною донькою Алісою. Про це пишуть російські ЗМІ.


Як повідомляв "Знай.ua", користувачі мережі голосно сміються над популярним американським репером Каньє Вестом.

А все через його маленькі капці. Все почалося з того, що нещодавно Каньє прийшов у нових шльопанцях Yeezy на весілля свого колеги по сцені 2 Chainz (Таухід Еппс).


Також "Знай.ua" писав про те, що після презентованого днями спільного треку Філіпа Кіркорова і Єгора Крида, де поп-король показав, що він також вміє читати реп, не залишається сумнівів, що хіп-хоп дует Алли Пугачової і Максима Галкіна викликав би не менш бурхливу реакцію.