Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїх сторінках в соцмережах. Знаменитість брала участь у шоу "Танці з зірками", проте зовсім нещодавно вибула з проекту. Так, Аніта вирішила нагадати всім своїм фанатам, що таке насправді красиве тіло.

"Ми часто говоримо про «Гарне-не гарне тіло»!
«Здорове - не здорове»!
Але мені здається головне - це ЗРУЧНЕ або НЕ ЗРУЧНЕ тіло! Фізично ( потіє, посадити можна тільки на 2 крісла ( перебільшую звичайно) , врізаються джинси, тертя ноги об ногу, хворіє і це не зручно) і морально в тому числі ( не зручно дивитися на себе в дзеркало, не зручно носити тільки те, що підходить, а не хотілося б одягнути...) Комфорт за життя це важливо! І хоч також часто звучить «вийди із зони комфорту» ЯК ВАЖЛИВО В НЬОГО СПОЧАТКУ УВІЙТИ!!!", - поділилася порадою Луценко. Фолловери взялися коментувати побачене: "Так, це дійсно кайф, коли жінка може надіти будь-який одяг і буде відчувати в ньому королевою.", "Зараз одяг шиють «те що подобається» розміру XXXXXL 😂", "Теж намагаюся донести тим,хто мене вважає занадто худою. Мені комфортно,я собі подобаюся такою,це моя вага😉", "Мені після того як схудла, стало холодно в новій вазі, але краще вже померзнути))".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також знаменитість бере участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчитися новому, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.