Мережу шокувала новина про те, що стосунки зіркової пари Каньє Веста і Кім Кардашьян знаходяться в скрутному становищі.

Такі чутки з'явилися після того, як стало відомо про те, що репер вирішив залишити сім'ю і переїхав від Кардашьян в Чикаго.

зіркова пара

У мережі також з'явилася інформація про те, що 9 вересня Каньє вже відкрив відкрив бутик YEEZY, а також став власником офісу.

Багато фанатів впевнені в тому, що ця подія стане фінальною крапкою в їхніх стосунках. Крім того, фанати пам'ятають про те, що раніше пара вже подавала на розлучення, однак тоді примиритися їм допомогли досвідчені психологи.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

пара

Що стосується реакції Кім, то джерела передають, що Кім не має наміру повертати чоловіка, тому дітей залишає із собою в Лос-Анджелесі, де проживають її сестри і мати.

Крім того, в мережі вже є чутки про те, що Каньє кинув дружину через її роман з 31-річним репером Дрейком.

співак

Будемо спостерігати за тим, як розвиваються стосунки в сім'ї Кардашьян.

До слова, всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів новим яскравим знімком в Instagram. Так, знаменитість позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.

Таким чином Кім зізналася, як сильно чекає нового сезону популярного серіалу "Розповідь служниці" і прорекламувала кілька брендів.

"Очікування нового сезону "Оповідань служниці" виглядає якось так", - підписала пікантний кадр Кардашьян. За добу фото набрало 2,6 млн. лайків, а фолловери залишилися в захваті. Багато хто взялися розхвалювати форми Кім, проте знайшлися і ті, кому образ не припав до душі. Наприклад, завзяті фанати серіалу не зрозуміли гумору і стали стверджувати, що між серіалом і образом світської левиці немає нічого спільного.

Кім

Нагадаємо, протягом усього цього тижня користувачі мережі голосно сміються над популярним американським репером Каньє Вестом. А все через його маленькі капці. Все почалося з того, що нещодавно Каньє прийшов у нових шльопанцях Yeezy на весілля свого колеги по сцені 2 Chainz (Таухід Еппс).

Як повідомляв Znaj.ua, фанати Тіматі бурхливо обговорюють весілля російського виконавця, які відбулося 25 серпня і встигло обрости скандальними чутками та домислами.

Також Znaj.ua писав про те, що гурт "The Hardkiss" випустив довгоочікуваний україномовний альбом "Залізна ластівка", який почався з ролику про порятунок потопельника.