Американський спортсмен, чемпіон Олімпіади 1976 року по десятиборства Брюс Дженнер вирішив змінити стать. Колишній вітчим Кім Кардаш'ян зробив таку заяву в ефірі програми "20/20 з Діаною Сойер".

"Я так більше не можу. Я жінка в усіх відношеннях. Мій мозок думає набагато більше з жіночої точки зору, ніж з чоловічої. На сьогодні в мене ще залишилися деякі чоловічі частини, в деяких сенсах ми різні, але все одно ідентифікую себе як жінку , - повідомив Дженнер.

Читайте по темі: Кончіта Вурст випускає свій перший альбом

Чоловік розповів, що проблеми з статевою ідентифікацією у нього з'явилися в самому дитинстві. Зараз Дженнер вже вставив імпланти у грудb. 22 квітня папараці зафіксували його в жіночій сукні в його маєтку в Малібу. Екс-чемпіон зазначив, що після такого визнання збирається носити сукні і підбори на публіці, а також робити макіяж.

Нагадаємо, що Дженнер включений до Олімпійського залу Слави в 1986 році.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще