Вагітність може стати радісним період очікування дитини, а може перетворитися на жахіття через токсикоз та ускладнення. Які зірки ледве пережили свою вагітність читайте в матеріалі Clutch.

Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес в 39 років завагітніла двійнятами. Вагітність далася їй дуже складно, через постійні набряки і сонливість довелося відмовитися від виступів. А майже півроку Дженніфер довелося лежати в ліжку - у неї знайшли проблеми з нирками.

Мадонна

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Під час вагітність завжди струнка і здорова Мадонна почала вживала фастфуд та іншу шкідливу їжу в неймовірних кількостях.

Ще більш важким випробуванням виявилися пологи — лікарям довелося робити екстренний кесарів розтин. Для Мадонни це був удар, тому що вона мріяла народити природним шляхом.

Кім Кардашьян

Обидві вагітності Кім пережила дуже важко, вона страждала від токсикозу і постійних болів в спині. До того ж, останні пологи виявилися дуже важкими і лікарі заборонили Кардашьян народжувати ще раз.

Прісцилла Чан

Дружина Марка Цукерберга дуже настраждалася, перш ніж вони змогли насолодитися щастям батьківства. У Прісцилли було три викидня, і лише на четвертий раз їй вдалося народити здорового малюка.

Мерайя Кері

Мерайя Кері завагітніла в 41 рік, причому двійнею. Спочатку їй довелося приймати гормональні засоби, щоб зберегти вагітність. Через це співачка помітно додала у вазі. Незабаром у неї виявили гестаційний діабет, а відразу перед пологами — гестоз. Вагітність закінчилася екстреним кесаревим.

Сальма Хайєк

У Сальми Хайєк теж була пізня вагітність у 41-річному віці. Лікарі повідомили їй, що велика ймовірність народити дитину з синдромом Дауна, але Сальма вирішила не робити аборт. На щастя, все обійшлося.

Нагадаємо, італійська актриса і співачка Дженніфер Лопес ще раз довела, що вік для жінки нічого не значить. Гаряча 49-річна зірка продовжує хвалитися результатами своєї наполегливої праці в спортзалі.

Раніше Знай.ua повідомляв, Кім Кардашьян порадувала фанатів новим знімком в купальнику в Instagram.

Також Знай.ua писав, зірки, які перші не посоромилися вийти на публіку в прозорих шатах.