У мережі незрозуміло яким чином потрапив неопублікований трейлер фільму «Люди-Ікс: Темний Фенікс». Як же це сталося ніхто не коментує. Після презентації трейлера в Санкт-Петербурзі, відео незрозумілим чином з'явився в інтернеті.

На даному етапі ролик активно намагаються заблокувати на всіх сайтах, які його розмістили. Але відео й досі залишається активним на деяких майданчиках. Офіційний вихід трейлера заплановано тільки через 3 дні.

Нагадаємо, що картина «Люди-Ікс: Темний Фенікс» режисера Саймона Кинберга знята за мотивами коміксів Marvel.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Фільм розповість про юність Фенікс, становлення героїні. Джин Грей починає розвивати в собі неймовірні можливості, які мучать її і перетворюють у Темного Фенікса. Тепер Людям Ікс належить вирішити, що важливіше — життя члена команди або життя всіх людей, що живуть на Землі.

У стрічці ми побачимо таких акторів як: Дженніфер Лоуренс, Тай Шерідан, Джессіка Честейн, Олівія Манн, Джеймс Макевой, Майкл Фассбендер, Софі Тернер, Івен Пітерс, Ніколас Холт, Еван Йоникит. Вихід картини на екрани кінотеатрів планується 14 лютого 2019 року.

"Знай.иа" писав раніше по цій темі: Офіційний трейлер до "Капітан Марвел" пролив світло на сюжет і героїв. Нещодавно в Мережу потрапив перший офіційний тизер майбутнього фільму. Опублікувала тизер компанія Marvel, яка займалася зйомками даної кінострічки.

"Знай.иа" повідомив, що зірка "Ігри престолів" переметнулася до "Відьмак", мережа в захваті. Фанати культової гри з очікуванням спостерігають за тим, як йде робота над зйомками серіалу "Відьмак". Днями в мережі з'явилася нова інформація, яка сколихнула фанатів.

"Знай.иа" новини по темі: З'явився трейлер серіалу "Повернення додому" з Джулією Робертс. Напередодні опублікований перший трейлер серіалу "Повернення додому", який знятий в жанрі психологічного трилера. У стрічці головну роль психотерапевта виконала голлівудська актриса Джулія Робертс.