Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила показати кадр з кліпу на пісню "Шантарам", де позувала в обіймах чоловіка. Також артистка зізналася, що дуже емоційна, але вважає це даром.

"Мене раніше часто звинувачували у надмірній емоційності. Продовжують і зараз. Раніше я замикалася в собі, відчуваючи свою неповноцінність і ховалася. Зараз я дорожу цим даром. Бути чутливою до світу - це #ДАР , яким володіють не багато. Це супер. Це нагорода. Це рідкість і цінність. Жити з оголеним серцем небезпечно, але амплітуда почуттів, по якій ти живеш, дозволяє тобі писати пісні, зізнаватися в кохянні до божевілля, танцювати до втрати свідомості і якщо раніше я боялася, то зараз хочу сказати деяким - це не я занадто емоційна, це ти бездушний ! Це не я занадто гаряча, це ти крижаний #ШАНТАРАМ", - поділилася думками Седокова. Фолловери взялися коментувати: "Гарно сказано!!!! Повністю згодна!😍", "Ось так!! Все вірно сказано ❤️ Цілую !!!! 😘😘😘😘😘", "Боже як все гармонійно і красиво♥️♥️♥️", "як добре,коли є однодумці😍😘", "Все буде добре..сонце обов'язково змінить хмари. Ви сильна жінка ❤️", "🔥🔥точно все дуже знайоме".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.