Прохолодні та дощові осінні дні не дають спокою багатьом українцям, не став винятком й відомий телеведучий і гуморист Сергій Притула. Шоумен вирішив зробити відверте звернення до своїх прихильників.

Популярний комік порадив жити не тільки для себе, не витрачати даремно дорогоцінний час, допомагати близьким і нужденним. Про це стало відомо завдяки досить великому посту шоумена в Facebook.

"Ти прокинешся, коли я буду лягати спати! Просто моя робота закінчилася трохи пізніше, ніж ти поринаєш у сон. Я не кращий за тебе. Я не інший. Просто у моєї роботи зміщені часові рамки! Коли ти будеш пити свою каву - я засну. Коли ти будеш вигулювати свого пса - я буду пускати слину на подушку в номері чергового готелю", - поділився лідер шоу "Вар'яти".

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Сергій також зробив акцент на необхідності звертати увагу на сім'ю, і не забувати про допомогу для близьких.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram.

Знаменитість рідко афішує подробиці особистого життя, але на цей раз порадувала кадром з коханим - директором "Нового каналу" Володимиром Локотко. Так, артистка виставила трепетне селфі, а фанати помітили, що чоловік дуже схожий на Сергія Притулу, а сама Ольга виглядає втомленою.

Варто нагадати, що український гуморист, актор і телеведучий Сергій Притула відверто зізнався, що одного разу його звільнили через сексуальне домагання з його боку. Такий досвід Притула отримав, працюючи офіціантом в Англії.

Молодий чоловік так хотів швидше влитися у загальний колектив, що вивчив кілька фраз і почав їх активно неправильно вживати. За що і був покараний звільненням.

Нагадаємо, пародія на Добкіна обернулася відром бруду для Притули.

Як повідомляв Знай.uа священик відповів Притулі.

Знай.uа писав, промова Притули про Томос зачепить атеїстів.