Українська виконавиця Марія Бурмака нещодавно поділилася своїми думками з приводу українських артистів, які їздять на заробітки в Росію, й висловилася з приводу мовних квот на український продукт.

Українські журналісти змогли поспілкуватися з артисткою під час підготовки до концерту в Новоселиці Чернівецької області на фестивалі "Твоя країна fest".

- Як ви ставитеся до мовних квот на радіо? Є результат?

"Звичайно, такі квоти потрібні, вони дали дуже хороший результат. Адже ми постійно чуємо українську музику, її стало більше. Ми чуємо все нових і нових виконавців, вони виступають, беруть участь у концертах, їздять. І це прекрасно. Тому що, коли людина чує якусь нову пісню на радіо, йому хочеться дізнатися – хто ж її співає і дізнаватися більше про нього. Тобто, індустрія працює. Ми чекаємо такого ж закону і для телебачення", - заявила співачка.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

- Як ставитеся до заробітків деяких українських артистів в Росії?

"Я можу говорити про себе. У мене є принципи, яких завжди намагаюся дотримуватися. І є ще така річ, яка називається совість. Я бачу, що є виконавці, які продовжують працювати в Росії. І ми розуміємо – чому. Тому що це бізнес, і це величезний ринок і можливості. Оскільки пробитися на інший ринок, насправді, дуже важко. Але тут є дуже серйозний моральний аспект. Я, наприклад, це зрозуміти не можу. Коли наша країна знаходиться у військовому конфлікті з Росією, а наші артисти їдуть туди заробляти гроші. Але це вибір кожного, у всіх них є совість, що дозволяє їм це робити. Як кажуть, Бог їм суддя.", - відповіла Марія Бурмака.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська співачка Марія Бурмака презентувала новий трек під назвою "Інеєм". Музику і текст співачка написала сама. Музичне рішення – Олександр Жижченко, гітара – Валерій Косенюк, бас-гітара – Олександр Друкер.

Варто нагадати, що відома українська співачка Марія Бурмака розповіла, що якось потрапила у курйоз через російську мову.

"Я вже була вагітна донькою, їхала в тролейбусі, мені на виході чоловік подав руку і я сказала йому "спасибо", а він мені й каже: "Марія Бурмака, я так люблю ваші пісні, вони пробудили в мені українця, а ви мені кажете "спасибо". Тоді Я вперше зрозуміла, що мене асоціюють з Україною, і чекають від мене українську мову", - розповіла Бурмака.

Нагадаємо, запальний танець доньки Лободи підкорив навіть Пугачову.

Як повідомляв Знай.uа фото Тіни Кароль вивернули фанатів навиворіт.

Знай.uа писав, пісня, яку знають мільйони, виявилася підробкою.