Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram, що нещодавно повернулася в Київ. Так, знаменитість приїхала заради шоу на телеканалі "Інтер", який скоро відзначатиме свій ювілей. В честь цього артистка виклала чорно-білий кадр в облягаючому платті з глибоким декольте.

"#інтер #київ", - лаконічно підписала знімок Лорак. Не всім фоловерам сподобалася така новина: "За що воно може бути гордістю? За те, що зрадила Україну і свою батьківщину не привітала зі святом. Все сидить в Росії борги віддає", "Стара стала", "Голова велика", "Коняка стара!", "Дуже схудла", "Ця пряма перука задовбала, вже накрутилася б чи що? Мені так подобалися її локони.".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Також знаменитість вбралася в короте чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.