Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова знову вирішила вразити фанів своєю неймовірною розтяжкою. Адже в перші 500 разів вони, напевно, не розглянули, яка вона приголомшлива.

Балерина розмістила коротке відео з тренування на сторінці в Instagram.

Однак на цей раз Волочкова додала родзинку в свій звичайний шпагат і відео, де вона закидає ногу показала в slow-mo.

Віддані фанати в черговий раз оцінили неймовірні акробатичні вміння Анастасії, але не всі були такими ж добрими. Одним вже набрид спортивний костюм балерини, який вона не змінює роками, інші ж поспівчували жінці, адже після веселого вечора явно важко виконувати такі трюки.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Навіщо на станок завалюватися так???? Коротше, сам собі режисер", "Балдію від задоволення!", "Вона не велика і не балерина", "Танці незграбні і смішні, на жаль...", "Так махати з бодуна це ппц", "Сто разів на день! Одне і теж", "Екзерсіс з правою ногою вже був. Лівою тепер треба", "Заєєє... вже своїми мотолижками", "Знову. А де ліва", " Це ж не балерина, а непорозуміння!", "Яка там майстерність? Посередність, сплачена багатими коханцями", - коментують фоловерів.

Навіть коментатори помітили, що у відгуках все рідше став з'являтися спам, реклама і негативні зауваження. Дехто припустив, що зайнята зірка навіть найняла собі спеціальну людину, яка "підчищає" її коментарі, залишаючи лише хвалебні оди її красі, таланту і розтяжці.

"А негативні коменти автоматично видаляються?", - сміються користувачі.

Нагадаємо, Волочкової помили голову, але зняли труси. На знімках чітко видно, що зірка фотографується без трусиків і бюстгальтера.

Як повідомляв "Знай. ua", ролая Волочкова вистрибнула з гарячою бочки. Анастасія Волочкова показала дуже дивний кадр з купелі, прикриваючи голе тіло віниками.

ТакожЗнай. ua" писав, що Волочкова зробила собі вихідний без трусиків і ліфчика, слабкими нервами не дивитися. Балерина здивувала своїм зовнішнім виглядом.