Зірки - такі ж люди, як і ми, і можуть розслабитися під час вагітності. Очікування дитини змінило цих жінок до невпізнання - деякі з них погладшали майже в два рази. Детальніше читайте в матеріалі Clutch.

Кайлі Дженнер

Під час вагітності Кайлі ретельно приховувала свій вагітний живіт. Однак, папарацці вдалося зловити її на прогулянці і помітити, що дівчина сильно розтовстіла. Кайлі дійсно не впізнати на фото, але після вагітності вона швидко повернулася у форму.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Хайден Панеттьєрі

Колишня подружка Володимира Кличка теж сильно додала у вазі під час вагітності. Струнку голлівудську зірку не впізнати в цій пампушці.

Міла Йовович

Тендітна колишня модель зізналася, що під час вагітності буквально пустилася берега і набрала більше 30 кілограм. Як розповіла актриса, набирати вагу їй було весело, а скидати не дуже.

Джанет Джексон

Джанет Джексон завагітніла в 51 рік, що вкрай негативно позначилося на її до цього ідеальній фігурі. Однак, їй потрібно віддати належне — у такому елегантному віці Джанет скинула 50 кг.

Марія Кожевнікова

Коли Марія носила під серцем першого і другого сина, вона набирала по 40 кг. Але їй щоразу вдавалося скинути зайве.

Мерайя Кері

Мерайя схильна до повноти, тому їй завжди потрібно було тримати себе під контролем. Розслабившись під час вагітності вона набрала 30 зайвих кілограмів. Більшість з них їй вдалося скинути.

Нагадаємо, Стів Джобс і ще 5 знаменитостей, яких виховували прийомні батьки.

Раніше Знай.ua повідомляв, Аніта Луценко поділилася з підписниками у соціальній мережі, коли краще починати займатися спортом після пологів.

Також Знай.ua писав, знаменитості, що виховують дітей з відхиленнями у розвитку.