Ірина Білик розповіла про свою роль "дружини на відстані" та поділилась інтимними подробицями свого життя з російським чоловіком.

Так, у програмі "Слава +" Білик розповіла, як їй вдається підтримувати стосунки на відстані зі своїм коханим. Адже, як відомо, Ірина проживає в Києві, а її чоловік, російський фотограф і стиліст Аслан Ахмадов - у Москві.

"Кожен день SMS, на відео перемовляємось ... і інтим по телефону", - зізналася артистка. "Я думаю що ті, хто підключаються до нас періодично, там служба розвідки, вони теж всі кайфують і дивляться. Дійсно, справжній секс по телефону - це у нас з Асланом", - зазначила Ірина.

Також співачка розповіла і про інші моменти, про які раніше нікому не говорила.

Так, виявляється недавно співачка була схожою зачіскою на ведучого програми – через "вправні" руки перукарки Ірина втратила майже все своє волосся. Через це їй довелось довший час ходити в перуках. А тепер зірка кардинально змінила колір волосся і стала рудою.

Крім того, Ірина Білик розповіла просвоїх синів та про те, як вона готувалася в 2012-му році до кінця світу.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Ірина Білик потішила шанувальників фотографіями дворічного сина Табріза.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ірина Білик з сином Табрізом та чоловіком Асланом разом знялися для відомого глянцю.

Також "Знай.ua" писав, українська співачка Ірина Білик вперше відвідала концерт гурту, в якому грає її старший син Гліб.