Голлівудська красуня Джулія Робертс нещодавно розчарувала фанатів тим, що набрала майже 20 кг.

Злі язики кажуть, що причиною цього стала криза у відносинах з чоловіком Денні Модером. Можливо, так і було, але зараз пара подолала всі труднощі: Джулія виглядає просто блискуче. Особливо це було помітно під час кінофестивалю в Торонто, де на червоній доріжці Джулія з'явилася в елегантній чорній сукні.

Зірка розкрила шанувальникам свій секрет схуднення: "Я так схудла, що тепер ношу штани на кілька розмірів менше, хоча і не прагнула до цього. Справа в тому, що непростими виявилися зйомки нового проекту "Повернення додому". Я постійно була на ногах, цілий день бігала по сходах на високих підборах, носила величезні сумки – це все замінило мені кардіотренування", – сказала Робертс.

Слова актриси підтверджує режисер серіалу Сем Есмейл, який розповів, що на зйомках актриса викладалася на повну і зовсім себе не шкодувала.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Джулія Робертс
Джулія Робертс

Раніше повідомлялося, що напередодні опубліковано перший трейлер серіалу "Повернення додому", який знятий у жанрі психологічного трилера. У стрічці головну роль психотерапевта виконала голлівудська актриса Джулія Робертс.

Джулія Робертс
Джулія Робертс

"Повернення додому" є першим багатосерійним проектом актриси.

В основі сюжету працівниця реабілітаційного центру Хейді Бергман. Вона допомагає солдатам, які повернулися з війни, адаптуватися до нормального життя.

Однак сюжет закручується і Хейді виявляється вплутана в складну справу, яка знаходиться під грифом "таємно". Повідомляється, що основу фільму склали документальні подкасти Gimlet Media.

Прем'єра серіалу відбудеться 2 листопада 2018 року. Режисером першого сезону картини став Сем Есмейл. Раніше він зняв популярний серіал "Містер Робот".

Нагадаємо, зірки, які ледь пережили шкільну цькування.

Як повідомляв "Знай.ua", Джулія Робертс розповіла про свій найбільший страх.

Також "Знай.ua" писав, красуня Джулія Робертс провела майстер-клас по знищенню хейтеров.