Багато українців не сумніваються в тому, що вітчизняні музиканти одні з найкращих в світі.

Нещодавно в мережі з’явилась новина про чергову перемогу музикантів.

музиканти

Стало відомо, що новий кліп на пісню "Прірва" гурту The Hardkiss, який був презентований 9 січня 2016-го, перетнув позначку 25 млн переглядів.

Завдяки цьому ролик став одним із найпопулярніших музичних відео на україномовну пісню у YouTube.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Варто нагадати, що The Hardkiss - авангардний український електро-поп-рок проект, створений 2011-го журналісткою з джазовим вокалом Юлією Саніною та музикантом, бас-гітаристом і продюсером каналу MTV-Україна Валерієм Бебком.

А що ви думаєте про успіхи наших музикантів?

До слова, популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram, що нещодавно повернулася в Київ.

Так, знаменитість приїхала заради шоу на скандальному телеканалі "Інтер", який скоро відзначатиме свій ювілей. Артистка вийшла на сцену в чорній латексній сукні, проте не всі були раді її поверненню.

"#разветылюбил#інтер#київ#фрідом", - умістила всі думки в хештеги Лорак. Фолловери взялися коментувати: "шльондру рвало на родіну?", "Зрадник - він і в Африці, як говориться.... І не кидайтеся високими фразами про дружбу, про те, що ми всі з Совка... На все треба дивитися реально ... Діва тепер ваша ... Отримайте - розпишіться...", "Мда... після ніг Полякової не катить", "Хочу дати зрозуміти, що раді не всі) Наскільки сильно я її раніше любила і поважала, зараз поваги нуль...", "Скільки тут лестощів, аж гидко! "Ну нарешті, ви в Україні") Як у казці "Семеро козенят": Мама приишла, молока принесла))", "така Кобила з короткими ногами - Лорак! Жесть!".

Нагадаємо, гурт "The Hardkiss" випустив довгоочікуваний україномовний альбом "Залізна ластівка", який почався з ролику про порятунок потопельника.

Як повідомляв Znaj.ua, білоруська група Naviband опублікувала в мережі перший кліп українською мовою. Музиканти заспівали українською свою нову пісню "Сумне море".

Також Znaj.ua писав про те, що репер Іван Дрьомін, більш відомий як Face, скасував свій осінній тур по містах Росії.