Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала шанувальників новими фото у компанії учасниць гумористичного колективу "Трио разные и ведущая". Знімок співачка опублікувала у своєму мікроблозі в Instagram.

"Сьогодні літній кубок Ліги сміху! Я виступала з неймовірно крутими дівчатками "Трио разные"! Не пропустіть сьогоднішній випуск буде круто", - написала Надя Дорофєєва в підписі до світлини.

Треба сказати, що знімок, зроблений за лаштунками гумористичного шоу "Ліга сміху", вийшов досить яскравим і милим. На ньому дівчата з колективу і Надя Дорофєєва відображені в яскравих вбраннях і зі святковими зачісками. Зазначимо, що за якихось півгодини з моменту публікації, фото Наді з дівчатками зібрало понад 30 тисяч лайків.

Примітно, що актриси з колективу "Трио разные и ведущая" також запостили на свою сторінку фотоколаж з Надею в тому ж вбранні. Тільки у дівчат фотографії вийшли ще більш яскравими – на них зірки по-дитячому дуріють і кривляються. Так, що фотосесія вийшла досить позитивною і щирою.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Надя Дорофєєва змінилася до невпізнання. Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва здивувала шанувальників зміною іміджу. Новий образ "ДоДо" показала на своїй сторінці в Instagram.

На знімку Надя зображена за лаштунками шоу "Танці з зірками". Співачка позує у відвертому образі та з відповідним виразом обличчя. На ній ми бачимо чорне латексне боді, довгий чорний шкіряний плащ і колготки в сіточку. Але найголовніше, що привернуло увагу шанувальників – це колір волосся зірки. На знімку видно, що Надя стала платиновою блондинкою.

Нагадаємо, живіт напівголої Дорофєєвої викликав безліч суперечок.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Дорофєєва зізналася, коли народить.