У вересні колишня учасниця проекту "Дом-2" Дарина Друзьяк розповіла, що очікує появу дитини від російського музичного виконавця Олександра Сєрова. А не так давно вона була госпіталізована з загрозою викидня. Таку інформацію передають російські видання.

"Лукавити не стану, але заяви деякі зроблені в Слідчий комітет. Спочатку за наклеп. Мені не хотілося говорити, проте доведеться. Справа в тому, що там, де вона проживала, у мене зберігалися 320 тисяч. Це гроші, які я хотів використовувати, якщо раптом захворію. Якщо б коли-щось сталося, я б міг ними скористатися. Так от, гроші у мене зникли", - розповідає співак.

До речі, Сєров уточнив, що в будинку проживала ще одна жінка. Але вони знають один одного протягом п'яти років, так що повірити в те, що вона могла вкрасти фінанси, співак не може. Залишається тільки одна підозрювана.

А раніше стало відомо, що дочка скандально відомого народного депутата Михайла Добкіна Алла, яка на даний момент вагітна, знову неприємно "порадувала" своїх фоловерів різкою і грубою заявою.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Дівчина опублікувала нову фотографію, на якій вона ніжно погладжує помітний животик, і підписала її: "Друзі, перестаньте робити прогнози, коли це станеться. Інакше я скоро вб'ю когось". Підписники не зрозуміли, що вона мала на увазі. Частина фанатів зазначила, що Добкіна сама провокує поширення чуток про свою вагітність, а решта зі злостю засипала дівчину в коментарях різними датами.

Також стало відомо, що ще одна вагітна instagram-знаменитість вирішила народжувати в прямому ефірі. Так, Регіна Тодоренко любить дивувати своїх фолловером дивними відеозаписами. Днями співачка і телеведуча вже свого особистого шоу відмітила, що в якийсь момент вона відправиться народжувати прямо зі знімального майданчика.

Дівчина виклала дивне відео з пологового будинку. Регіна розповіла, що в першому сезоні шоу її госпіталізували із запаленням нирок. А тепер є вірогідність народити на зйомках. "Не пропустіть найцікавіше в ефірі мого шоу", - віджартувалася зірка.

Нагадаємо, раніше Знай.UA склав топ знаменитостей, які під час вагітності набрали вагу до невпізнання.

Також Знай.UA розповів про те, що вагітна Тодоренко на підборах заспівала "блатняк".