Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова не перестає епатувати публіку новими фото, які викликають активні обговорення фанатів у мережі.

Днями чергове нове фото, яке балерина опублікувала в Instagram, викликало хвилю критики та суперечливих обговорень.

На знімку Волочкова розвалилася на червоному шкіряному дивані. Незвичне вбрання балерини кинулось у очі фанатам, однак найбільше всіх збентежили її туфлі на нереально високих підборах.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

"Вона ж не ходить, а завжди лежить", "Раз на півроку заходжу на твою сторінку і бачу, що нічого не змінюється. Як лажали тебе люди так і лажають, а ти як скалилася на весь свій оскал, так і скалишся та отрутою плюєшся, та примовляєш я мовляв бабка, яка всіх рум’яніша і біліша", "Її знову перекосило? Або це фейс такий круглий і набряклий, що треба голову повертати вправо постійно?", – коментують фото фоловери.

Сама ж Волочкова, як завжди, спробувала відповісти кривдникам, обізвавши їх ботами, і захистити свою честь та взуття:

"Туфлі у мене Galliano, якщо що. Але це не важливо. У цих тіток душа боса і порожня. Це страшніше", - написала балерина.

Однак підписникам Волочкової знайшлося, що відповісти.

"Настя не розуміє, що справа не в брендах, а в умінні поєднувати речі. Можна з ніг до голови бути "в гальяно", але при цьому образ в цілому буде потворним", «"Господи, та ти що не одягни, несмак повний. Туфлі, може, і Гальяно, але ти в них, як корова на льоду … Жахливий весь гардероб, і бренди не рятують ваш жахливий вигляд і повну відсутність почуття стилю і смаку. Давно пора найняти стиліста, або хоча б подивитися журнали про модний одяг", – пишуть в коментарях.

Нагадаємо, нещодавно Анастасія Волочкова виклала у своєму Instagram чергове фото.

Крім неприродної пози, в якій розвалилася Волочкова, шанувальники звернули увагу на її дивне вбрання. Балерина позує в легинсах зі зміїним принтом і білій футболці з темною плямою на грудях.

Волочкова
Волочкова


Як писав раніше Знай.ua, днями Анастасія Волочкова привітала вчителів з професійним святом і навіть відвідала концерт в підмосковному місті.


Також Знай.ua писав про те, що скандальна російська балерина Анастасія Волочкова поділилася старим архівних знімком, який би зроблений ще за часів її навчання.