Популярна українська співачка Настя Каменських вельми продуктивно провела відпустку в Маямі. Відомо, що Настя поїхала в штати для розкрутки своєї іспаномовної пісні "Peligroso".

Однак робота не змусила українську красуню забути про відпочинок. Співачка повернулася до України, але не припиняє в Instagram тішити шанувальників новими яскравими фото з Майамі.

Так, днями співачка виклала чергову пікантну фотографію в купальнику, чим і заінтригувала прихильників. Шанувальники співачки відразу ж почали нахвалювати її за ефектний знімок.

"Aххх яка!!", "Настя, ви бомба", "Краса!!!", "Красава", "Картина маслом", — обсипали приємними коментарями співачку шанувальники.

Популярні новини зараз
У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська співачка Настя Каменських в черговий раз похвалилася стрункою фігурою в купальнику. Відповідні знімки з'явилися на її Instagram-сторінці. Зараз відома співачка перебуває на відпочинку в американській Каліфорнії, де зовсім нещодавно презентувала свою нову пісню іспанською мовою під назвою "Peligroso" на одному з місцевих телеканалів.

Крім того вона не забуває радувати своїх шанувальників яскравими і гарячими фото з відпочинку лише у одному купальнику. Так, зовсім нещодавно у неї на сторінці з'явилися знімки, на яких артистка похвалилася гарною фізичною формою в яскраво-рожевому купальнику.

Варто нагадати, що нові знімки Насті Каменських спантеличили фанатів. Справа в тому, що на нових фото Настя зовсім худорлява і без грудей. Куди ж подівся шикарний бюст улюбленої співачки? Невже увесь цей час гарні груди, які привертали мільйони фанатів чоловічої статі, були бутафорією? Або Каменських вдалася до хірургічного втручання по зменшенню молочних залоз?

Фанати стурбовані, в коментарях інстаграму можна побачити безліч питань з цього приводу, але співачка ніяк не реагує на них.

Нагадаємо, Потап проміняв Настю на пишногруду модель.

Як повідомляв Знай.uа Настя Каменських шокувала фанатів новим образом.

Знай.uа писав, Каменських з Потапом засвітили відверті фото.