Популярна українська співачка та волонтер Анастасія Приходько розповіла про роки, прожиты в Росії та зізналась, яким насправді для неї це був цей період.

Про найстрашніший час у житті артистки пише Politeka.

За словами Анастасії, ті роки в РФ були для неї настрашнішими, а після того, як вона поїхала геть з країни, вона змінилася музично.

Анастасія Приходько

"Я почала писати свою музику. До цього я навіть боялася про це мріяти. По одній простій причині – мені завжди казали, що в мене немає таланту до написання пісень. Я у це вірила. Але пісня "Любила" стала хітом, навіть без відеороботи. Та мені й далі казали, що я не вмію писати. Мені також завжди казали, що робити, що одягати і що казати. Якщо усе це зважити, я отримала найголовніше – свободу!"

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Співачка зазначила, що були люди, які дуже хотіли, аби вона таки залишилась у Росії.

співачка

"Мені казали, що такий голос і такий талант повинен бути у Росії. Але я на власні очі побачила анексію Криму. А це моє дитинство. В Криму я вперше побачила море і вперше вийшла на сцену. Але вони посягнули на мою державу. А це я ніколи не пробачу", – наголосила Приходько.

Приходько додала, що ноги її більше не буде в цій країні. До Росії вона не повернеться ні за які гроші ні зараз, ні навіть через 20-30 років.

"Ні через 20, ні через 30 років я туди не повернуся. Для мене цієї держави не існує. Я не пов’язана з нею ніяк. Я майже не співаю російських пісень. Хіба що улюблені. Це 3-4 пісні. А це якраз і є боротьба із самим собою", – підкреслила Приходько.

Нагадаємо, нещодавно Анастасія Приходько представила нове музичне відео на пісню "Саме той". Співачка активно працює над тим, щоб повернути собі ім'я на Батьківщині.

Як повідомляв портал Знай.ua, Анастасія Приходько поскаржилася на популярну соціальну мережу Instagram. Вона упевнена, що всі її постита висловлювання стосовно анексованого Криму, адміністрація ресурсу видалила.

Також Знай.ua писав про те, що Приходько анонсувала, що активно допомагає бійцям армії - пораненим і на фронті, а також соціально незахищеним верствам населення, включаючи матерів-одиначок.

Дивіться: Анастасія Приходько "Саме той"