Одіозна російська балерина Анастасія Волочкова продовжує дивувати підписників своєї сторінки в Instagram. На цей раз вона опублікувала довгоочікуваний багатьма відеоролик з танцювального тренування з віялом. Фанати помітили, що зірка балету танцювала немов "вмираючий лебідь" - дихання почало збиватися до кінця однохвилинного відео. Відео Волочкова опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Фанати вважають, що Волочкова в черговий раз зганьбилася і довела свою профнепридатність своїм "бездарним" танцем.

"Дуже важко і повз музики", "Знову шпинат портвейном запивали? Коли ж ви зрозумієте, що ви не балерина, ви - бройлер!", "Як шматок тіста, який гупається об підлогу", "Фальшивишь, Настусю! Щось баланс не ловиш, заносить тебе! Все, вже не та Настуся! Краще шпагати тягни!", "Ні, Анастасія, ні, не ту ви обрали професію", - пишуть недоброзичливці балерини.

Захисники зірки вимагають, щоб відписалися всі, кому не подобається творчість Волочкової, але, мабуть, хейтери знаменитості відчувають особливу насолоду, вишукуючи промахи прими.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше ми писали, що ні для кого не секрет, що Анастасія Волочкова дуже часто займається рекламою у своєму акаунті. Більше того, як можна помітити з її сторінки, майже кожен пост – це реклама чогось. Вона вже рекламувала готелі, салони краси і навіть сантехніків та столярів. Цього разу Анастасія вирішила прорекламувати кондитерську. До того ж, для цієї справи залучила свою малолітню дочку Аріадну.

Також ми писали, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Нагадаємо, Волочкова розсунула ноги перед колишнім.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру і розтяжку.

Знай.uа писав, що епатажна російська балерина Анастасія Волочкова вирішила в черговий раз порадувати своїх шанувальників новим знімком.