Популярна британська співачка Дуа Ліпа часто радує своїх підписників гаряченькими фото. Як будь-яка модниця, дівчина любить похизуватися перед публікою в стильних нарядах і не забуває сфотографуватися для своїх фоловерів в Instagram. Але цього разу щось пішло не так.

На днях Дуа Ліпа розмістила в своєму профілі в мережі нові фото на яких позує напідпитку, чого явно не приховує. Адже у підписі до фото вона про це каже: "Everytime i’m I get drunk emo... it always starts with “Can I make a toast”", що перекладається як "Кожен раз, коли я випиваю, я відчуваю емоції… вони завжди починаються з "Чи можу я сказати тост".

На фото співачка позує у чорній толстовці з незвичайним принтом, а в руці тримає келих з напоєм. З геолокації стає ясно, що дівчина гуляє на вечірці десь в американському Лос-Анджелесі. До речі на другому фото Дуа Ліпа стоїть в обнімку з подружкою і вони також тримають у руках келихи з вином. При чому на цьому знімку Ліпа посилає всім поцілунок і позує з закритими очима.

Раніше повідомлялося, що гаряча Дуа Ліпа прийшла на вечірку в костюмі спокусливої школярки. Днями Дуа Ліпа розмістила на своїй сторінці нове фото з вечірки, на якому вона постала в стильному костюмі, який більше нагадує шкільну форму. Судячи з фону, сфотографували дівчину у курилці клубу в американському в Лос-Анджелесі. Для вечірки дівчина вибрала мереживний топ, синій картатий корсет і таку ж коротку спідницю. А завершила образ довгим піджаком, теж у клітку, але з шкіряними вставками на плечах.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Нагадаємо, популярна британська співачка вибирає вбрання українських дизайнерів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дуа Ліпа з'явилася перед фанатами без трусиків.

Також портал "Знай.uа" писав, що епатажна співачка Леді Гага кардинально змінила імідж.