Буквально нещодавно відома американська компанія Walt Disney Studios презентувала перший тизер-трейлер довгоочікуваного фільму "Аладдін". Відповідне відео опубліковане на Youtube-каналі компанії.

Так, в ролику можна почути мотив класичної пісні "Arabian nights", а також побачити печеру чудес. Також у тизері-трейлері показали і самого Аладдіна, який забирає лампу з джином з печери.

Як відомо, картина оповідає про пригоди Аладдіна. Він має намір завоювати серце арабської принцеси Жасмин і врятувати весь світ від підступних задумів злого візира Аграби Джафара.

Варто відзначити, що ролі виконали Мена Массуд, Наомі Скотт, Марван Кензари, Уїлл Сміт, Нуман Аджар, Назин Пэдрад, Біллі Магнуссен. Крім того, режисером картини став Гай Річі ("Карти, гроші, два стволи", "Великий куш", "Шерлок Холмс", "Меч короля Артура").

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також відомо, що світова прем'єра фільму "Аладдін" відбудеться вже в кінці весни - 23 травня майбутнього року.

Раніше повідомлялося, що в мережі з'явився перший трейлер оновленого фільму "Кладовище домашніх тварин" по однойменній книзі всесвітньо визнаного "майстра жахів" Стівена Кінга.

У кінострічці головними героями виступають члени сім'ї лікаря, які переїхали з великого міста в провінцію в новий будинок на узліссі. Але незабаром після новосілля головні герої розуміють, що в лісі відбуваються загадкові і моторошні події, а син лікаря несподівано гине в автокатастрофі.

Нагадаємо, що у мережу злили другий трейлер довгоочікуваного трилера М. Найта Шьямалана "Скло".

Як повідомляв портал Знай.uа, відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська опублікувала новий трейлер до українського повнометражного фільму "Продюсер", який вийде на екрани 14 лютого.

Також портал Знай.uа писав, що фанатам кіновсесвіту DC показали офіційний трейлер до одного з найбільш очікуваних фільмів 2018 року - "Аквамена".