Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram дебютний вихід на подіум своєї маленької доньки Софії. Так, дівчинка взяла участь у модному показі, позуючи в пишній сукні, а горда зіркова мама ніжно назвала її принцесою.

"❤️ Ну ось і дебют моєї принцеси Софії на подіумі!", -похвалилася Лорак. Фолловери ж почали розхвалювати дочку артистки, проте знайшлися і ті, кому не сподобалося те, що відбувається: "Звичайна дівчинка, просто росте у відомій родині.", "Страшко на подіумі! 😢😢😢", "Господи, стільки дифірамбів, звичайна дівчинка і якщо б не знаменита мама...", "Давайте в Росії народжувати дітей славянської зовнішності і ними милуватися, а не цю чорноту...", "Де блат, там і подіум(( Тільки ходити по ньому вашу дочку так і не навчили( але наряд і зачіска їй личать".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.