Буквально нещодавно спливла новина про другу вагітність скандальної російської телеведучої та журналістки Ксенії Собчак.

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

Однак фанати помітили, що через другу вагітність Ксенія поводиться досить дивно - вона вбирається у жахливі наряди, вживає алкоголь, впадає в депресію і навіть виявляє лесбійські пристрасті.

Чергове фото телеведучої знову здивувала і не на жарт розізлило підписників шокуючим несмаком, за що її одразу ж висміяли.

Як стало відомо із допису Собчак у соцмережі, напередодні вона відірвалася на вечірці і поділилася знімком з фанатами, які прийшли в подив, вирішивши, що Ксенія остаточно "з'їхала з котушок".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Leopard never changes his spots або коли ти одягнувся прямо під декор вечірки", - підписала кадр давня любителька епатажу Собчак.

На фото телеведуча у довгій "леопардовій" сукні позує у дивній позі на тлі гарбузів і сіна. Лише деякі фанати позитивно оцінили фото, інші ж, як завжди, вказали Ксенії на всі негативні нюанси. Користувачі відзначили, що леопардовий колір ніяк не може поєднуватися з гарбузами, а образ знаменитості викликав сміх і породив безліч порівнянь:

"Павич в леопардовому вбранні", "Леопардовий вірус охопив планету знову", "Це леопардовий павич або восьминіг?", "Райський птах-леопард", - коментують під фото.

Фанати також відзначили, що Собчак не варто фотографуватися в профіль, так як даний ракурс псує всю картину. Деякі також звернули увагу на позу Ксенії:

"Що за поза ?? під кущем", "Поза тут звичайно так і напрошується "по-великому", "Як на могилі".

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

Нагадаємо, днями в мережі і ЗМІ з'явилася інформація про те, що російська світська левиця і політична діячка Ксенія Собчак була занесена в базу сайту "Миротворець", куди потрапляють особи, що представляють потенційну "небезпеку" для незалежності та безпеки України.

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак


Як писав раніше Знай.ua, скандальні чутки про те, що відома російська телеведуча та з недавніх пір опозиціонерка Ксенія Собчак знову вагітна гуляють інтернетом, вже не перший день.

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

Також Знай.ua писав про те, що популярна російська журналістка і опозиційна політик, колишня кандидатка в президенти РФ Ксенія Собчак стане мамою вдруге. Про це повідомили офіційні представники Собчак, передає SUPER.