Скандальний російський політик Володимир Жириновський вляпався в черговий скандал у своєму неоднозначному стилі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Так, на цей раз політик на пропагандистському шоу влаштував грізну перепалку зі ще одним депутатом Думи.

Відомо, що під час рекламної перерви привселюдно пообіцяв вимазати свого співрозмовника фекаліями. Більше того скандальний депутат погрожував йому розправою та обзивав його аморальними словами.

Крім того він розповів, що ведучим шоу не вдалося вгамувати скандального політика. Відомо, що Жириновський перестав кричати та погрожувати лише тоді, коли його "противник" дістав телефон та почав знімати все на камеру.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

"Він сів і продовжував кричати. Тільки я включив камеру на телефоні, то Жириновський миттєво заспокоївся", – написав Хінштейн, опублікувавши відеозапис з ефіру.

Разом з тим варто відзначити, що зовсім нещодавно закінчився минулий конфлікт у якому "головну" скрипку виконав той же Жириновський, який у ході масових протестів проти впровадження у Росії пенсійної реформи, напав на одного з мітингувальників.

Як видно на відеозаписі очевидців з місця подій, істерика у лідера ЛДПР почалася після критики людей на його адресу.

Відзначається, що сам політик стояв за спиною своїх численних охоронців та лише кричав на мітингувальника.

"Я викличу сюди 10 тисяч Росгвардії і від вас нічого не залишиться. І ваші батьки ніколи вас не знайдуть... Хто смикнеться, на три роки посаджу... Посаджу всіх у в'язницю, негідники", - кричав він їм.

Крім цього, охоронці Жириновського повалили одного з активістів на асфальт, а ще одного глава ЛДПР побив власноруч.

"Як дам зараз в твій череп, що ти будеш кров'ю стікати!", - виступив він з загрозою, після чого вдарив людину по обличчю.

Разом з тим варто відзначити, що відомий російський співак і композитор Олексій Лебединський обрушився на владу Кремля з гнівним зверненням.

Наразі вже відомо, що легендарний співак жорстко розкритикував політику російської влади в особі господаря Кремля Володимира Путіна.

Співак додав, що вже не міг дивитись, як армія російський силовиків без сорому та совісті "пакує" до автозаків навіть дітей під час масових мітингів анонсованих опозиціонером Олексієм Навальним проти пенсійної реформи, яка почалась у Росії.

В Росії тисячі людей вийшли на мітинг проти підвищення пенсійного віку

Нагадаємо, у Росії хочуть узаконити дуелі.

Як повідомляв "Знай.ua", Собчак готується "скинути Путіна", вже стала у потрібну позу.

Також "Знай.ua" писав, що росіяни почали дуже болісно прозрівати.