Відомий російський співак і композитор Олексій Лебединський обрушився на владу Кремля з гнівним зверненням.

Про це він зазначив на своїй сторінці у Facebook.

Наразі вже відомо, що легендарний співак жорстко розкритикував політику російської влади в особі господаря Кремля Володимира Путіна.

Співак додав, що вже не міг дивитись, як армія російський силовиків без сорому та совісті "пакує" до автозаків навіть дітей під час масових мітингів анонсованих опозиціонером Олексієм Навальним проти пенсійної реформи, яка почалась у Росії.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції
Показати ще

"Путін! Ти повинен отримати рівно стільки ж ударів кийками і ногами по голові, спині, животі, скільки твої го*дони-силовики завдали дітям. І це буде не відплатою, а чистої справедливістю. Тому що відплата буде гірше - тебе піднімуть на ліхтарі батьки, друзі та однокласники тих, кого били", - написав композитор.

Більше того Лебединський спробував передбачити подальшу долю кремлівського тирана. Так, він відзначив, що Путін постраджає через всі біди, які він приніс у життя інших народів жахливою війною.

"Ти отримаєш стільки куль, скільки отримали люди різних народів від засланих тобою на чужі території військових вбивць-терористів. На твою могилу, якщо тебе взагалі будуть проводжають в останню путь, і якщо не будуть викопувати твій клятий труп кожен день, будуть приходити росіяни, українці, грузини, сирійці, англійці і американці, чеченці, осетини, вірмени і євреї, представники безлічі інших народів і держав , щоб плюнути на неї і облити помиями", - додав він.

Разом з тим варто відзначити, що раніше у багатьох російських містах пройшли мітинги проти підвищення пенсійного віку, які були організовані опозиціонером Олексієм Навальним.

Варто відзначити, що крім Навального також затримали іншого опозиційного політика Володимирв Мілова, який також закликав людей виходити на вулиці своїх міст.

Крім того політик рішуче виступив проти дій Путіна в Україні, зазначивши при цьому, що для самих росіян "Путін приготував росгвардію". Мілов також назвав війну в Україні ганьбою, від якої росіяни ніколи не відмиються.

"Більше 10 тисяч рублів на місяць ви платите цим людям у вигляді податків і поборів. На що вони йдуть? Давайте подивимося. На війну в Україні. Ми вторглися до сусідньої держави, вбили там тисячі людей. Ось ця зенітна бригада 53-тя, яка збила малайзійський боїнг з 300 безневинними людьми - ви думаєте, хто її оплачує? Моторолла чи Гіркін чи що? Ні! Це ми її з вами оплачуємо! ми ніколи від цієї ганьби, чесно кажучи, не відмиємося. Ні війні!".

В Росії тисячі людей вийшли на мітинг проти підвищення пенсійного віку

Нагадаємо, як пройшов День народження "великої та могутньої".

Як повідомляв "Знай.ua", в Росії копи били і заарештовували десятирічних дітей, понад 800 затриманих.

Також "Знай.ua" писав, що озвірілий Жириновський під час мітингу бив людей по обличчях.