Під час антиурядової акції протесту в Санкт-Петербурзі в неділю, 9 вересня, поліцейські затримали неповнолітнього хлопчика.

"У Петербурзі на акції протесту затриманий особливо небезпечний державний злочинець", - прокоментував дії силовиків у своєму Facebook російський блогер Рустем Адагамов.

Користувачі мережі погодилися з абсурдністю дій поліції.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Це ж самого Гітлера заарештували!", "За затримання особливо небезпечного отримає ще одну зірку на погони і грамоту від керівництва", "Упир при виконанні. Гордий", - написали коментатори.

В Петербурге на акции протеста задержан особо опасный государственный преступник. Фото: Давид Френкель, Валентин Егоршин

Posted by Рустем Адагамов on Sunday, 9 September 2018

9 вересня, в неділю, у багатьох російських містах пройшли мітинги проти підвищення пенсійного віку, які були організовані опозиціонером Олексієм Навальним. Як інформує опозиційний телеканал Дождь, ще за кілька днів до мітингів організатори, в тому числі і сам Навальний були затримані, але, незважаючи на це, тисячі людей вийшли на акції протесту в багатьох містах.

До цього часу відомо, що у всіх містах, де пройшли мітинги, силовики затримали учасників. Телеканал зазначає, що деяких людей били. Місцева влада при цьому задовго до організації мітингів заявили про те, що не будуть погоджувати проведення протестних акцій. У деяких містах їх скасували у зв'язку з різними надзвичайними подіями, які нібито там відбулися.

Учасники мітингів вимагають скасувати підвищення пенсійного віку в Росії. Крім того, деякі ЗМІ зазначають, що учасники акції також вимагають від Володимира Путіна залишити посаду президента країни.

Так, в Новосибірську поліція жорстко розганяла присутніх. Деякі були сильно побиті поліцією на очах у безлічі свідків.

Нагадаємо, у Росії почалися масові арешти прихильників Навального.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа перед акцією проти підвищення пенсійного віку поліція затримувала протестувальників.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що цербери Путіна почали кривавий спектакль, жорстке відео.