Співак Шура дізнався про свою смерть з пошуковика "Яндекс". Про це забутий публікою шоумен повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Співак опублікував скріншот, на якому написано, що Шура народився 20 травня 1975 року і помер 13 жовтня 2018-го у віці 43 років.

"Що за *** чергова, тепер вже від "Яндексу". Вчора ввечері телефон розривався як у мене, так і у моїх директора і адвоката. Я живий і здоровий, що називається — не дочекаєтеся, спасибі, "Яндекс", за "турботу" і "своєчасне" сповіщення!" - написав обурений артист.

Судячи з Instagram, співак живий і здоровий. Він виступає, подорожує і відпочиває з друзями.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як повідомив одному з російських ЗМІ представник Шури Павло Депершмидт, співак пережив старшную ніч. Шоумену постійно дзвонили і писали СМС, щоб дізнатися, чи він живий.

"Почав дзвонити йому, він трубку не бере. Ми вже всі сполошилися. В три години ночі його ледве розбудили, почули, що він живий", — розповів представник співака.

Раніше повідомлялося, що відомий український артист Андрій Данилко, який завоював популярність завдяки образу колоритної Вєрки Сердючки, розповів, що деякі забезпечені росіяни часто запрошують його виступати на закритих заходах за кордоном - у Парижі або Швейцарії.

"Зрозуміло, що це жахливий конфлікт, це політика. Але є ще люди, і люди все одно відзначають ювілеї, одружуються, виходять заміж, у когось дружина українка, чоловік росіянин, або навпаки. Тому, незважаючи ні на які думки, правильно це чи неправильно, ми завжди виступаємо в людей, які звуть нас", - розповів Данилко в інтерв'ю BBC.

Нагадаємо, співак Шура розповів, що на початку кар'єри після переїзду в столицю жив на Ленінському проспекті разом з повією.

Раніше Знай.ua повідомляв, співак Шура позбувся квартири.

Також Знай.ua писав, на українській сцені з'явилася рок-група, яка може відсунути відомого Олега Винника на другий план.