Відома британська кіноактриса Тільда Суїнтон, лауреат премії "Оскар", зізналася, що це вона виконала роль 80-річного старого - берлінського психоаналітика - в містичному детективі "Суспірія", який вийде в прокат в листопаді.

Про це повідомляє New York Times.

У титрах виконавцем ролі 82-річного психоаналітика доктора Йозефа Клемперера названо невідомого актора Лутца Еберсдорфа.

Однак, уже на ранніх етапах зйомок "Суспірії" мережу облетіли зйомки папараці, в яких Тільда Суїнтон називалась виконавицею ролі Клемперера . У кадрах видно, як літній чоловік в смушевій шапці і пальто виходить з акторського вагончика.
"Подивіться, як змінилася Тільда Суїнтон для зйомок!" - повідомляв підпис до відео.

Проте режисер фільму Лука Гуаданіньо заперечував, що Тільда Суінтон виконала ще якусь роль у фільмі окрім хореографа мадам Блан.

Крім того, на сайті IMDb з'явилася біографія Лутца Еберсдорфа, в якій повідомлялося, що він працюючий психоаналітик і актор-аматор, який погодився грати в "Суспірії" на особисте прохання режисера Луки Гуаданіньо.

А на Венеціанському кінофестивалі під час прес-конференції "Суспірії" Тільда Суїнтон прочитала лист від Лутца Еберсдорфа, в якому він приніс вибачення, що не зміг приїхати.

Але таємницю зрештою було розкрито. 10 жовтня Тільда Суїнтон офіційно зізналася New York Times, що роль 80-річного психоаналітика виконала вона.



За її словами, накладення гриму займало щодня по чотири години. Гримував її оскароносний Марк Кулье. Він також зробив їй накладні геніталії, щоб актрисі було легше вжитися в роль.

Тільда Суїнтон у ролі 82-річного психоаналітика доктора Йозефа Клемперера:

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

До слова, Марк Коулір, який вже перетворював Тильду Суїнтон до невпізнання у фільмі "Готель Гранд Будапешт":

А ось таки вигляд має Тільда Суїнтон у звичайному житті:

Зазначимо, що фільм "Суспірії" є рімейком знятої ще в 1976 році однойменної класичної стрічки майстра італійського хоррору Даріо Ардженто.

Нагадаємо, Тільда Суінтон увійшла в рейтинг відомого голлівудського кінокритика Пітера Бредшоу. Він назвав п'ять найкращих актрис усіх часів, котрі отримали "Оскар" за кращу жіночу роль другого плану. У топ-5 увійшла і Тільда Суїнтон, яка отримала нагороду за стрічку "Майкл Клейтон".

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві презентували рімейк стрічки "Великий сплеск" з Тільдою Суїнтон в головній ролі.

Також "Знай.ua" писав, у мережі презентували перший тикер до фільму "Машина війни", у якому Тільда Суїнтон зіграла одну з провідних ролей.