Скандальна американська співачка Брітні Спірс, яка стала популярною ще в початку 90-х вирішила показати фанатам в Instagram, як підтримує форму. Ще зовсім нещодавно знаменитість перебувала у важкій депресії і обзавелася зайвими кіло, а тепер знову танцює на сцені, демонструючи залізний прес. Так, артистка поділилася відео з важкого тренування.

"Сьогодні було довге тренування. Спасибі, Селена Гомес, що допомогла мені пройти через це!", - трепетно підписала відео Спірс. За 9 годин ролик набрав 2,2 млн. переглядів. Шанувальники ж почали завалювати Брітні компліментами і попросили показувати якомога більше відео з тренувань.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Брітні Спірс публікує відеоролики власних тренувань, а також спільних занять з її коханим, 23-річним Семом Асгарі.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Також Брітні поділилася на своїй сторінці в Instagram милим знімком з сином, показавши розкішне тіло в купальнику.