Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на Youtube. Нещодавно знаменитість сфотографувалася в дуже незвичному для себе місці - у полі. Так, артистка зізналася, що відправляється в Кременчук.

"Сільський час!", - пожартувала Єфросиніна. Фолловери взялися коментувати: "І нічого зайвого ))) Краса!😉", "А погодка зараз яка! Як раз для прогулянок!🌻", "Ви були так близько 😍😍😍", "Як Я Вас розумію, це непередаване відчуття.... 🤸🤸🤸👍👍👍🌲🌲🌲🌳🌳🌳🍁🍁🍁🌿💏💏💏", "Чекаємо зустрічі в Кременчуці!!!!❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям.

Також артистка бере участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.