Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Здається, всі підписники вже звикли до не завжди доречних, а іноді і відверто дивних витівок знаменитості. Однак, Волочкова продовжує дивувати. Частіше неприємно. І цей раз не став винятком.

Ні для кого не секрет, що Анастасія Волочкова дуже часто займається рекламою у своєму акаунті. Більше того, як можна помітити з її сторінки, майже кожен пост – це реклама чогось. Вона вже рекламувала готелі, салони краси і навіть сантехніків та столярів. Цього разу Анастасія вирішила прорекламувати кінний клуб, в який вона приїхала сфотографуватися з тваринами.

"Прекрасний день! Стільки приємного сталося! І наша дружба з Інесою @inessa_merkulova_ і кінним клубом @newcentury_equicenter дарує нам позитив і радість! Які чудові ці білосніжні мілашки!", - підписала фото балерина.

На одному зі знімків Волочкова позує разом з тієї самою Інесою, білим конем і з собакою на руках. На другому фото Настя сфотографувалася тільки з конем. Вона в чорній кофті, синіх штанях і в туфлях на високій платформі. На третьому фото артистка позує вже в барі з білою собакою на руках.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Не всі шанувальники оцінили старання Волочкової справити враження. Багато хто помітив, що балерина знову не помила голову. А деякі точно підмітили, що взуття артистка вибрала явно не для поїздки в кінний клуб. Фолловери не посоромилися і вказали Анастасії на всі недоліки її фотографій.

"Вчора у вас холод був, а тепер травичка така зелена", "Це той самий кінь?", "Анастасія ви сьогодні чудово виглядаєте. Без шпагатів набагато приємніше на вас дивитися. І гарненька собачка", "Це глибоко нещасна людина, яка пижиться з усіх сил, щоб довести зворотне, але не виходить... на жаль", "Я не зрозуміла, собаку зараз продає, чи що?", "Брови виправити і порядок", "Не піде, треба верхи в шпагаті, у трусах і без ліфона", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, промежина Волочкової схвилювала фанатів не на жарт.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова спробувала заспівати, чим сильно налякала фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що Анастасія Волочкова викликала хейтерів на танцювальний батл.