Ці діти, здається, народилися відразу із золотою ложкою в роті, адже вони під прицілом фотокамер з найменших років. Їм дісталися гени талановитих батьків, які з радістю демонструють своїх чад на публіці. Про малюків зірок, яких зачекалися світові подіуми, читайте в матеріалі Clutch.

Ариела Устименко-Вайнштейн (7 років)

Ариела - дочка Джигана і Оксани Самойлової. Симпатична дівчинка вже встигла стати обличчям модного бренду, яким керує її мама.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Аріна Лебедєва (4 роки)

Аріна - дочка Олени Пермінової і Олександра Лебедєва. Дівчинка схожа на маленьку ляльку і, схоже, вже зібралася підкорювати світові подіуми.

Ліза і Гаррі Галкины (4 роки)

Ліза і Гаррі - діти Алли Пугачової і Максима Галкіна. Вже в такому юному віці вони почали свою модельну кар'єру, знімаючись для модних бредов.

Теона Омарова (2,5 року)

Донька Ксенії Бородіної і Курбана Омарова росте справжньою симпатяжкой. Дівчинка дуже любить фотографуватися і виглядає на фото просто чарівно.

Клавдія Земцова (6 років)

Молодша дочка Крістіни Орбакайте, Клавдія, дуже схожа на маму. Зараз Клава займається балетом, а в майбутньому, можливо, піде в модельний бізнес. Принаймні, у неї є для цього всі дані.

Микита Лазарєв (4 роки)

Син Сергія Лазарєва від сурогатної матері Микита так і проситься на обкладинку модного глянцю.

Марія (5 років) та Іван Макарський (3 роки)

Діти Макарских дуже красиві, і з такими батьками це не дивно. Судячи з усього, Маша вже збирається стати фотомоделлю, адже вона позує для фото дуже жваво.

Нагадаємо, найбільш міцні зіркові пари, з яких варто брати приклад.

Раніше Знай.ua повідомляв про дітей-знаменитостей, які з роками неймовірно погарнішали.

Також Знай.ua писав, вчені показали, як будуть виглядати діти принца Гаррі і Меган Маркл.